Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg og andre steder på Fyn tilbydes af dygtige gulvfolk. Mange års erfaring indenfor gulvbranchen på Fyn har gjort os til en solid gulvpartner, som kan udføre alle typer af gulvarbejde, herunder gulvrenovering og gulvarbejde.

Gulvafslibning Svendborg?

Afslibning af trægulve Svendborg og gulvreparation forskønner dit plankegulv. Vi er din lokale gulvvirksomhed i Ollerup, Vester Skerninge, og Kværndrup, og laver billig gulvafslibning priser Svendborg samt behandling i god kvalitet. Polering, gulvrestaurering og gulvjob løses af dedikerede gulvmænd i Svendborg, herunder Ollerup, Vester Skerninge og Kværndrup.

Gulvafslibning Svendborg, Langeland og Ærø?

I Korinth og Årslev samt Svendborg løser vi alle gulvforbedringer indenfor slibning, høvling samt behandling med olie, lud, lak, hvid olie, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak og bejdse. Afslibning, gulvforbedringer og gulvarbejde udføres af meget dygtige håndværkere i Svendborg, herunder Ollerup, Vester Skerninge og Kværndrup. Ønsker du at blive gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvslibning’.

Billig afslibning priser Svendborg og hele Sydfyn?

Jeg udlejer maskiner til afslibning i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til konkurrencedygtige priser. Her laves alt gulvafslibning, gulvbearbejdning og gulvbehandling professionelt, til billig gulvafslibning priser Svendborg. Få inspiration til dit nyafslebne parketgulv og besøg vores gulvgalleri i Svendborg, her er der lamelgulv i forskellige overfladestruktur, gulvbehandlinger, træsorter, gulvtyper samt hvor pleje venlig det er.

Hvem kan foretage gulvsøgning her på siden?

Alt gulvsøgning og gulvafslibning er vores specialitet hvor vore meget dygtige håndværkere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Svendborg. Lad os forbedre dit trægulv professionelt og få en overflade på dit gulv som du bliver vild med. Vi udfører enhver form for gulvlægning og gulvsøgning, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvrestaurering
  • Gulvvurdering
  • Gulv tilstandsrapport
No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.