Gulvafslibning Slagelse

Gulvafslibning Slagelse udføres gerne af os. Vi er et lille gulvfirma med mange års erfaring med afslibning og afhøvling af trægulve i Slagelse og omegn. Her får du gulvarbejde udført i høj kvalietet til konkurrencedygtige og billig gulvafslibning priser.

Gulvmand Slagelse?

Gulvsliber Slagelse og gulvopfriskning opfrisker hjemmets parketgulv. Her er dit lokale gulvfirma i Kirke Stillinge, Korsør, og Skælskør, og laver billig gulvafslibning priser Slagelse samt afhøvling i høj kvalitet. Boning, gulvreparation og gulvjob laves af professionelle gulvslibere i Slagelse, herunder Kirke Stillinge, Korsør og Skælskør.

Gulvafslibning Slagelse og Dianalund?

I Vemmelev og Dianalund samt Slagelse løser vi alle gulvopfriskninger indenfor pudsning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lud, olie, lak, hvid lud, voks, sæbe, hvid lak, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning, gulvopgaver og gulvsøgning udføres af dygtige gulvfolk i Slagelse, herunder Kirke Stillinge, Korsør og Skælskør. Ønsker du at blive gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Billig gulvafslibning priser Slagelse og omegn?

Jeg udlejer gulvslibere i sæt bestående af: valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber, kantsliber til favorable priser. Her tilbydes alt gulvafslibning, behandling og gulvafhøvling dedikeret, til billig gulvafslibning priser Slagelse. Hent inspiration til dit nyafslebne parketgulv og besøg vores gulvforretning i Slagelse, her er der lamelgulv i forskellige træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper, overfladestruktur samt hvor pleje venlig det er.

Afslibning eller afhøvling?

Alt afhøvling og gulvafslibning er vores specialitet hvor vore lokale gulveksperter udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Slagelse. Lad os opfriske dit gulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver glad for. Jeg løser enhver form for gulvlægning og gulvjob, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvabonnement
  • Gulvbehandling
  • Gulvrestaurering
  • Gulvreparation
  • Gulv tilstandsrapport
Gulvfirma og gulvsliber i Slagelse

Vi er et gulvfirma med en gulvbutik og gulvgalleri. Med andre ord har vi et helt gulvhus hvor du kan få lavet alt gulvarbejde under ét tag. Men ikke nok med det, for vi har også et gulvværksted og gulvsnedkeri til bearbejdning af forskellige typer trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamel.

Kontakt os gerne for mere info og en snak om dine trægulve, det er gratis og helt uforpligtende. Vi tager os af alt gulvafslibning Slagelse.

No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.