Gulvafslibning Hørsholm

Gulvafslibning Hørsholm og hele kysten tilbydes af dygtig gulvfirma. Vi har i mange år serviceret kunder oppe ad Strandvejen med kvalitets gulvarbejde og rigtig god gulvservice. Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve, så er du godt på vej. Vi er specialiseter i eksklusivt træ og trægulve, herunder egeparket, sildebensparket med mere. Ring og hør nærmere.

Slibning af gulve Hørsholm?

Gulvsliber Hørsholm og gulvforbedring fornyer hjemmets parketgulv. Vi er dit lokale gulvfirma i Rungsted Kyst, Kokkedal, og Nivå, og laver billig gulvafslibning priser Hørsholm samt gulvbearbejdning i super kvalitet. Polering, gulvforbedring og gulvbearbejdning laves af dedikerede gulvhåndværkere i Hørsholm, herunder Rungsted Kyst, Kokkedal og Nivå.

Gulvafslibning Hørsholm?

I Trørød og Vedbæk samt Hørsholm løser vi alle gulvopfriskninger indenfor gulvslibning, høvling samt overfladebehandling med lud, lak, olie, hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning, gulvforbedringer og gulvarbejde udføres af fagligt kompetente gulvhåndværkere i Hørsholm, herunder Rungsted Kyst, Kokkedal og Nivå. Er du gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Billig gulvafslibning Hørsholm og Rungsted?

Jeg udlejer maskiner til gulvafslibning i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til fornuftige priser. Her laves alt slibning, gulvarbejde og gulvmontering dedikeret, til billig gulvafslibning priser Hørsholm. Få inspiration til dit nyafslebne gulv og besøg vores gulvbutik i Hørsholm, her er der gulv i forskellige gulvbehandlinger, gulvtyper, overfladestruktur, træsorter samt hvor rengørings venlig det er.

Hvor finder jeg en dygtig gulvmand i Hørsholm?

Alt afslibning og pudsning er vores specialitet hvor vore dedikerede gulvslibere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Hørsholm. Lad os slibe dit parketgulv professionelt og få en gulvflade som du bliver tilfreds med. Jeg hjælper med enhver form for gulvreparation og behandling, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvafhøvling
  • Gulvpolering
  • Gulventreprise
  • Gulvreparation
  • Gulvtjek

Hvad er gulvafslibning?

Afslibning af trægulve udføres med sandpapir, også kaldet for slibepapir. Dette påsættes en stor gulvsliber, -en såkaldt ‘gulvslibemaskine’. Når maskinen igangsættes vil valsen rotere og afslibningen iværksættes. Få mere at vide her på siden om gulvafslibning Hørsholm, så kan vi fortælle dig mere. Vi har et indgående kendskab til gulvbranchen og gulvhåndværket og øser gerne ud af vores trætekniske og gulvtekniske viden.

No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.