Gulvafslibning Horsens

Gulvafslibning Horsens og Hedensted er lige en sag for Gulvportal.dk. Her er der et gulvfirma med speciale i at forbedre og opfriske boligens gamle trægulve. I Horsens kan du få afslebet eller afhøvlet dine trægulve til rigtig fornuftige priser og med kort ventetid.

Gulvmand Horsens?

Gulvafhøvling Horsens samt gulvfornyelse forskønner hjemmets parketgulv. Her er din lokale gulvpartner i Torsted, Daugård, og Hedensted, og udfører billig gulvafslibning priser Horsens samt gulvopgaver i god kvalitet. Afslibning, gulvfornyelse og behandling laves af dedikerede håndværkere i Horsens, herunder Torsted, Daugård og Hedensted.

Gulvafslibning Horsens og Hedensted?

I Løsning og Hovedgård samt Horsens løser vi alle gulvopfriskninger indenfor gulvslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lud, lak, olie, hvid olie, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak og bejdse. Gulvslibning, gulvforbedringer og behandling udføres af dedikerede gulvfolk i Horsens, herunder Torsted, Daugård og Hedensted. Har du planer om at være gør-det-selv handymand? tilbyder vi leje af gulvsliber og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort slibning’.

Billig gulvafslibning priser Horsens, Balle og Løsning?

Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: hjørnesliber, valsesliber, rondelsliber, kantsliber til billige priser. Her laves alt gulvafslibning, afslibning og gulvlægning i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Horsens. Hent inspiration til dit nyafslebne parket og besøg vores gulvgalleri i Horsens, her er der lamelgulv i forskellige træsorter, overfladestruktur, gulvtyper, gulvbehandlinger samt hvor pleje venlig det er.

Gulvopfriskning og gulvbearbejdning?

Alt gulvbearbejdning og slibning er vores specialitet hvor vore professionelle gulvspecialister udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Horsens. Lad os forbedre dit parketgulv professionelt og få en trædeflade som du bliver tilfreds med. Vi tilbyder enhver form for gulvrenovering og gulvfunktioner, herunder:

  • Gulvafhøvling
  • Gulvrenovering
  • Gulveftersyn
  • Gulvpolering
  • Gulvrestaurering
  • Gulvreparation
  • Gulv tilstandsrapport
No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.