Gulvafslibning Helsingør

Gulvafslibning Helsingør er lige os. Vi er et gulvfirma som har specialiseret os i netop renovering af gamle trægulve på forskellig måde, herunder afslibning og afhøvling. Giv os et ring om dine ønsker og forventninger og lad os give dig et rigtig godt tilbud og god gulvservice.

Gulvsliber Helsingør?

Gulvfirma Helsingør og gulvfornyelse fornyer hjemmets parket. Her er dit lokale gulvfirma i Skodsborg, Klampenborg, og Humlebæk, og laver billig gulvafslibning priser Helsingør samt afhøvling i god kvalitet. Slibning, gulvreparation og afhøvling udføres af erfarne gulvfolk i Helsingør, herunder Skodsborg, Klampenborg og Humlebæk.

Gulvafslibning Helsingør?

I Trørød og Snekkersten samt Helsingør løser vi alle gulvrenoveringer indenfor pudsning, gulvafhøvling samt overfladebehandling med olie, lak, lud, hvid olie, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak og bejdse. Gulvafslibning, gulvarbejder og behandling udføres af lokale gulvhåndværkere i Helsingør, herunder Skodsborg, Klampenborg og Humlebæk. Ønsker du at blive gør-det-selv handymand? tilbyder vi leje af gulvsliber og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort gulvslibning’.

Altid billig gulvafslibning priser Helsingør og omegn?

Jeg udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til konkurrencedygtige priser. Her udføres alt afslibning, afhøvling og gulvrenovering i høj kvalitet, til billig gulvafslibning priser Helsingør. Hent inspiration til dit nyafslebne bræddegulv og besøg vores gulvcenter i Helsingør, her er der plankegulv i forskellige overfladestruktur, træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper samt hvor rengørings venlig det er.

Lad den lokale gulvmand i Helsingør hjælpe dig

Alt gulvfunktioner og slibning er vores specialitet hvor vore fagligt kompetente håndværkere udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Helsingør. Lad os afslibe dit gulv professionelt og få en trædeflade som du bliver vild med. Vi tilbyder enhver form for gulvbehandling og gulvarbejde, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvpolering
  • Gulvrestaurering
  • Gulvreparation
  • Gulvvurdering

Hvordan udføres gulvafslibning Helsingør?

Afslibning af trægulv er let og ligetil for en professionel gulvmand, der ikke laver andet dag ud og dag ind.  Ved hjælp af en stor gulvsliber, -en såkaldt gulvslibemaskine, fjernes den oprindelige overflade på gulvet. Herefter kan der påføres en ny overfladbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet. Benyt os til at udføre gulvafslibning Helsingør! Så er du godt på vej til at få et smukt og slidstærkt trægulve, som passer til din personlige stil og boligens arkitektur.

No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.