Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg, Storvorde, Nibe og Støvring er lige os. Gulvportal.dk er den lokale gulvpartner i Aalborg og omegn, hvor vi i mange år har hjulpet utallige kunder. Gulvopfriskning af trægulve er vores speciale, så kontakt os gerne idag. Så er du godt på vej til at få et rigtig smukt og slidstærkt trægulve, som vil holde i mane år fremover.

Gulvpartner Aalborg?

Gulvafhøvling Aalborg og gulvreparation forskønner boligens gulv. Vi er din lokale gulvvirksomhed i Hasseris, Vejgaard, og Skalborg, og tilbyder billig gulvafslibning priser Aalborg samt gulvarbejde i bedste kvalitet. Høvling, gulvforbedring og gulvarbejde udføres af fagligt dygtige gulvslibere i Aalborg, herunder Hasseris, Vejgaard og Skalborg.

Gulvafslibning Aalborg og hele Nordjylland?

I Svenstrup og Frejlev samt Aalborg løser vi alle gulvopfriskninger indenfor afslibning, høvling samt gulvbehandling med olie, lud, lak, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Slibning, gulvopfriskninger og afslibning udføres af erfarne gulvmænd i Aalborg, herunder Hasseris, Vejgaard og Skalborg. Er du gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort slibning’.

Billig gulvafslibning priser Aalborg, Nibe, Storvorde og Støvring?

Vi udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: rondelsliber hjørnesliber, kantsliber, valsesliber til skarpe priser. Her laves alt slibning, afslibning og gulvfornyelse professionelt, til billig gulvafslibning priser Aalborg. Få inspiration til dit nyafslebne gulv og besøg vores gulvcenter i Aalborg, her er der lamelgulv i forskellige gulvbehandlinger, overfladestruktur, træsorter, gulvtyper samt hvor pleje venlig det er.

Hvem udfører afslibning og afhøvling af boligens trægulve?

Alt afhøvling og gulvslibning er vores specialitet hvor vore erfarne gulveksperter udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Aalborg. Lad os afslibe dit bræddegulv professionelt og få en gulvflade som du bliver tilfreds med. Jeg udfører enhver form for gulvafhøvling og gulvfunktioner, herunder:

  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvrestaurering
  • Gulvreparation
  • Gulvtjek
No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.