Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af knagende dygtige og lokale fagfolk med stor erfaring indenfor gulvafhøvling. Behøver dit trægulv til en renovering? Er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med huller og hakker eller en vanskelig overflade? Vil en afhøvling behandlingsmetoden. Såfremt tæpperester eller andre beskadigelser, kan gulvafhøvling også være en valgmulighed.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Fuldmaling og spartelmasse kan også være forhold som gør, at en afhøvling er påkrævet. Ligesom skævheder eller niveauforskelle i trægulvet er en en hård nød at knække. Her er det nødvendigt afrette trægulvet med den store gulvhøvl. Gulvafhøvling benyttes på plankegulve, hvor en gulvslibning ikke slår til, herunder ved:

 • Niveauforskelle og ujævnheder
 • Vaskebræteffekt
 • Lim
 • Gulvspartelmasse
 • Hakker, huller og ridser
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Kraftig lakbehandling

Hvad er en gulvafhøvling?

Høvling af massive gulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor gulveksperterne skal være behændig og dreven. Upræcis høvling kan give høvlemærker eller niveuforskelle i træet. Høvling stiller skærpede kvalitetskrav til håndværkeren, da den store maskine til afhøvling virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 5 mm af træoverfladen, hvilket også kan være muligt ved meget beskadigede og ødelagte plankegulve. Vi har kompetencen, ekspertisen og ved uden videre hvad der skal til. At høvle et massive gulv kræver akkuratesse, og må ikke laves som gør-det-selv gulvarbejde. Såfremt gulvafhøvlingen ikke laves godt nok, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslipning

Efter at gulvafhøvlingen er udført vil plankegulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes afhøvlingen med en gulvslibning, for at få den helt rigtige finish før efterbehandlingen påbegyndes. Her kan det massive trægulv påføres sæbe, lak, olie, voks, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning kan være en såkaldt mellemslibning, grovslibning, let slibning og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne med hensyn til gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. For resten er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv opfriskes?

Efter en afhøvling, slibning og overfladebehandling, bliver de fleste gulve som nye. Du vil ikke kunne ane, at gulvbrædderne har været beskadiget. Plankegulve bør altid behandles godt samt plejes, rengøres og vedligeholdes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den aller sidste valg. Ved vores arbejde med massive gulve får vi en del relevante gulvspørgsmål, for eksempel:

 • Afhøvling uden støv
 • Fvad koster gulvafhøvling og lakering
 • Høvling hvad koster det?
 • Gulvafslibning og lakering
 • Priser på afhøvling
 • M2 pris høvling
 • professionel gulvafhøvling
 • Afhøvling beregn pris

Et andet sted på siden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Ifald du har lyst til oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ønsker du hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvekspert skal altid fortælle dig, om en afhøvling er uundgåelig. Såfremt dit massive gulv trænger, så kontakt os gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en snak om og vurdering af dit gulv. Vi tilbyder billig høvling priser samt kort ventetid i København, Odense og Aarhus samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at forbedre og forny dit gamle massive gulv med en gulvafhøvling.

No votes yet.
Please wait...
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.